TOS

 "Termenii si conditiile"
de utilizare a site-ului magazineiasi.ro

Introducere
Acest contract se aplica site-ului magazineiasi.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul magazineiasi.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul magazineiasi.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. MagazineIasi, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului magazineiasi.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

 

Drepturile utilizatorului
Utilizatorul va avea dreptul sa acceseze orice sectiune si orice pagina din site-ul magazineiasi.ro, fie ca membru pe forum fie ca utilizator nelogat (oaspete)

.
Responsabilitatile utilizatorului
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de MagazineIasi. Va obligati respectati urmatoarele reguli :
a) sa NU publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
b) sa NU publicati materiale obscene, defaimatoare, care au un caracter xenofob, antisemit, vulgar, discriminator, de amenintare fata de un alt utilizator , persoana fizica sau juridica sau fata de orice persoana, organizatie, tara, oras etc.
c) sa NU publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa NU publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) sa NU incarcati, sa NU postati, sa NU difuzati si sa NU transmiteti in orice mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) sa NU incarcati, sa NU postati, sa NU difuzati si sa NU transmiteti in orice mod, orice tip de publicitate, materiale promotionale, ”spam”, "junk mail", scheme piramidale, scrisori in lant sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
g) sa NU aveti adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
h) sa NU promovati si sa NU furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Sa nu faceti apologia infractiunilor. Sa nu furnizati informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
i) sa NU postati, sa NU difuzati si sa NU transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.) MagazineIasi nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori, nu gireaza si nu raspunde de continutul unei pareri exprimate de catre utilizatori. MagazineIasi actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. MagazineIasi isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei MagazineIasi dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Drepturile MagazineIasi

 

MagazineIasi are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe site al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, MagazineIasi are dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate. La optiunea exclusiva a MagazineIasi, in cazul incalcarii in orice mod a oricareia dintre clauzele prezentei conventii, MagazineIasi va putea recurge la masura mai sus mentionata, ori va putea adresa respectivei persoane un avertisment, ori va putea restrictiona temporar sau definitiv accesul persoanei la oricare dintre facilitatile site-ului ori serviciului.
MagazineIasi are dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile conventiei. Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului.

 

 

 

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului

 

Oricare persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre MagazineIasi isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site ori catre MagazineIasi, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale, inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea MagazineIasi, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori (casute de mesaje, forum).
Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea MagazineIasi, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin MagazineIasi, astfel ca orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre MagazineIasi inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere, catre site ori catre MagazineIasi, a informatiilor ori materialelor respective. Singura derogare admisa de la prevederea anterioara o constituie situatia in care MagazineIasi si persoana care a transmis catre site ori catre MagazineIasi materiale vor fi convenit explicit ca MagazineIasi are dreptul de publicare pe site pentru materialul respectiv, fara a se transmite catre MagazineIasi dreptul de autor. Nici un material introdus pe site nu poate fi reprodus, copiat ori multiplicat in orice mod decat cu permisiunea scrisa a MagazineIasi. MagazineIasi poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte situri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care MagazineIasi a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.
Este interzisa postarea de materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a servicului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta. Este interzisa postarea de materiale de orice fel fara permisiunea MagazineIasi ori cu incalcarea regulilor sau indicatiilor date de MagazineIasi privind postarea de materiale pe site.

 

 

Resposabilitatea MagazineIasi

 

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, MagazineIasi nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor magazineiasi.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, MagazineIasi (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. MagazineIasi nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. MagazineIasi nu isi asuma responsabilitatea veridicitatii si exactitatii materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

 

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca sc MagazineIasi nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca MagazineIasi a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului magazineiasi.ro b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului magazineiasi.ro; d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

MagazineIasi nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice fel de consecinte rezultate din utilizarea serviciilor oferite de site ori a datelor si informatiilor oferite in orice mod de catre site, si nici pentru acuratetea, corectitudinea ori actualitatea informatiilor de orice fel ori materialelor care sunt oferite de site ori de alte pagini de web catre care site-ul creeaza link-uri.

 

Toate discutiile pe email cu site-ul MagazineIasi nu pot fi private, ele pot fi publicate de noi pe site in orice moment fara nici o restrictie. Aceasta se refera la toti utilizatorii nu numai la cei care au conturi.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor site-ului magazineiasi.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". b) MagazineIasi nu ofera nici o garantie ca: b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului magazineiasi.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; b.4) orice eroare de program va fi corectata; c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de MagazineIasi se afla astfel la discretie si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut .